Artsen

dr. Gilberte WATTÉ

huisarts dr. Gilberte WattéIn 1996 studeerde ik af aan de universiteit Gent als arts. Ik volgde mijn opleiding tot huisarts in Tielt. Het beviel me in Tielt zodat ik besliste om mijn beroep als huisarts hier verder uit te bouwen. Ik vind mijn job als huisarts bijzonder boeiend en uitdagend. Het is leuk een hechte band te hebben met mijn patiënten. Naast mijn job ben ik ook moeder. Om het huisarts-zijn en moeder-zijn te kunnen combineren is het belangrijk om goed georganiseerd te zijn. Vandaar de keuze om samen te werken met mijn collega Pieter Maerten.

Ik ben ook aktief in het begeleiden van jonge artsen. Dit wil zeggen dat ik regelmatig een namiddag spendeer aan het geven van seminaries aan deze jonge mensen. Ook het volgen van bijscholingen om up-to-date te blijven hoort hierbij. Vanuit mijn gedrevenheid om jongen artsen te motiveren goeie huisartsen te worden is er ook af en toe een stagiair bij ons in de praktijk aanwezig.

dr. Pieter MAERTEN

huisarts dr. Pieter MaertenIk studeerde af als arts in het jaar 2006 en behaalde datzelfde jaar ook mijn diploma sportgeneeskunde. In Waregem werd ik vervolgens 2 jaar opgeleid waarna ik uiteindelijk in Tielt mijn vaste stek als huisarts vond. Mijn zoektocht naar een jonge praktijk waar ik samen met andere artsen kon samenwerken maar waar ik ook zelf nog mee de praktijk vorm kon geven, bracht me bij de samenwerking met collega Gilberte Watté.

Naast het werk in huisartsenpraktijk De Watertoren ben ik ook huisarts in het Dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen in Bachte-Maria-Leerne. Een drietal maal per week ga ik daar consultaties doen.

Naast de huisartsgeneeskunde kunt u mij ook als sportarts consulteren. Ik werkte van 2006 tot 2015 als ploegarts bij voetbalclub Zulte-Waregem maar ook sporters die actief zijn, als recreant of competitief, in alle andere sporttakken kunnen bij mij terecht in geval van blessure, voor sportmedische keuringen, advies, testen of trainingsschema’s. Meer info hierover vindt u onder de rubriek sportgeneeskunde.

dr. Ellen SEYS

huisarts dr. Ellen SeysIn juni 2015 studeerde ik af als basisarts aan de universiteit van Gent. In augustus van datzelfde jaar startte ik mijn tweejarige opleiding tot huisarts in huisartsenpraktijk De Watertoren in Tielt. De aangename werksfeer, goed georganiseerde praktijk en vlotte samenwerking met mijn collega’s Dr Watté en Dr Maerten, maakten dat wij na die 2 jaar samen beslisten om met ons drieën te gaan samenwerken. Zo werd ik de derde vaste geassocieerde huisarts in de praktijk.

Naast de huisartsenpraktijk, ben ik ook één avond per week actief als arts bij Kind & Gezin. In 2015 werkte ik er reeds als zomerarts, waar mijn interesse voor de preventie en zorg bij de allerjongste patiëntjes zodanig werd aangewakkerd dat ik besliste om er nu ook vast te gaan werken.

dr. Milan Holvoet

huisarts dr. Milan HolvoetIk studeerde af als basisarts in juni 2017 aan de Universiteit Gent. Ik koos voor de opleiding huisartsgeneeskunde en werkte vorig jaar als 'huisarts-in-opleiding' in AZ Maria Middelares in Gent. Daar werkte ik een half jaar op de dienst orthopedie, waar ik vooral de taak van zaalarts vervulde maar ook consultaties deed en assisteerde in operaties. Daarna werkte ik een half jaar op de dienst spoedgevallen. Omdat ik zelf veel met sport bezig ben en veel interesse heb in het begeleiden/behandelen van sporters en sportblessuren volgde ik de opleiding sportgeneeskunde waarin ik vorig jaar mijn diploma behaalde.

Ik kijk er alvast naar uit om begin november van start te gaan in huisartsenpraktijk De Watertoren.